Poziv na online seminar s Nikolom Oreškovićem – Prijateljstvo s tlom

Poštovani,

Hrvatski sabor kulture nastavlja s organizacijom online plesnih seminara i u 2021. Ovog puta je tema „Prijateljstvo s tlom: kotrljanja, klizanja i obrati – iskorištavanje gravitacije i tla“. Voditelj je Nikola Orešković, a termin održavanja od 19. do 21. 3. 2021. svaki dan od 18 do 19.30 sati.

Online seminar je namijenjen voditeljima plesnih skupina, plesnim pedagozima, koreografima plesačima i glumcima. Tematski (Gravitacija) je vezan uz 32. Susret hrvatskih plesnih ansambala i može poslužiti kao inspiracija za prijavu na Natječaj. Više o samom Natječaju pronađite na: https://bit.ly/2ZoTAj1

Sudionici online seminar prate uživo putem ZOOM aplikacije, a u skladu s trenutnom situacijom i pandemijom koronavirusa, voditelj Nikola Orešković je prilagodio program. Za praćenje programa potrebno je prirediti bilježnicu i olovku, a  po uspješno završenom online seminaru svi sudionici će dobiti potvrde o sudjelovanju na e-mail naveden u prijavi.

Prijaviti se možete najkasnije do 17. 3. 2021. putem linka navedenog u pozivu (u prilogu) kao i pročitati sve detalje o programu.

Online seminar je otvoren za sve zainteresirane stoga molim da informaciju podijelite.

DOKUMENT:
POZIV NA PLESNI ONLINE SEMINAR

Srdačan pozdrav,

Valentina Dačnik, prof.
stručna suradnica za plesnu kulturu