Poziv za sudjelovanje na 27. Smotri tamburaških sastava i orkestara Sisačko-moslavačke županije

P O Z I V

NA 27. SMOTRU TAMBURAŠKIH SASTAVA I ORKESTARA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Poštovani,

Zajednica kulturno umjetničkih udruga Sisačko moslavačke županije, u suradnji s Hrvatskim saborom kulture i KUD-om „Posavina“ Budaševo, a uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Sisačko-moslavačke županije, organizira 27. Smotru tamburaških sastava i orkestara Sisačko-moslavačke županije koja će se održati 4.6.2023. godine u Budaševu, u Osnovnoj školi Budaševo – Topolovac – Gušće, Trg M. Šokčevića 1, Budaševo, s početkom u 18,00 sati. Sudionici Smotre imati će na istom mjestu osigurane i prostorije za presvlačenje a na mjesto održavanja Smotre radi pripreme za nastup mogu doći od 16,00 sati.

Izvedbe će na smotri pratiti stručno povjerenstvo delegirano od strane Hrvatskog sabora kulture koje će na okruglom stolu nakon Smotre iznijeti svoja zapažanja sudionicima te će izvršiti odabir tamburaških sastava i orkestara koji će predstavljati Sisačko-moslavačku županiju na 30. Susretu hrvatskih tamburaških orkestara i sastava koji će biti održan u Dugom Selu 4. i 5. studenog 2023.

Izvedbe tamburaških sastava i orkestara moraju biti u suglasnosti s PRAVILIMA SUSRETA HRVATSKIH TAMBURAŠKIH ORKESTARA I SASTAVA koje dostavljamo u privitku.
Prijava za sudjelovanje na 27. Smotri tamburaških sastava i orkestara Sisačko-moslavačke županije vrši se putem PRIJAVNICE (obrazac u privitku) koja se popunjena mora dostaviti na e-mail adresu Zajednice zajednica.kultura@smz.hr najkasnije do 22.5.2023. godine.
Uz prijavnicu molimo da nam dostavite i kratku biografiju sastava odnosno orkestra.

Dokumenti:

POZIV NA 27. Smotru tamburaških sastava i orkestra Sisačko-moslavačke županije
Pravila Susreta hrvatskih tamburaskih orkestara i sastava
Prijavnica za 27. Smotru tamburaških sastava i orkestara Sisačko-moslavačke županije

PREDSJEDNICA
Ivanka Roksandić