POZIV NA SMOTRU MALIH VOKALNIH SASTAVA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

P O Z I V

NA SMOTRU MALIH VOKALNIH SASTAVA
SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Poštovani,

Zajednica kulturno umjetničkih udruga Sisačko moslavačke županije uz financijsku potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Sisačko-moslavačke županije, organizira Smotru malih vokalnih sastava Sisačko-moslavačke županije koja će se održati 21.5.2023. godine u Sisku, u Domu INA Rafinerije nafte Sisak, Ul. Ante Kovačića 1, Sisak, s početkom u 18,00 sati. Sudionici Smotre imati će na istom mjestu osigurane i prostorije za presvlačenje, a na mjesto održavanja Smotre radi pripreme za nastup mogu doći od 16,00 sati.

Izvedbe će na smotri pratiti stručno povjerenstvo delegirano od strane Hrvatskog sabora kulture koje će na okruglom stolu nakon Smotre iznijeti svoja zapažanja sudionicima te će izvršiti odabir malih vokalnih sastava koji će predstavljati Sisačko-moslavačku županiju na 20. SUSRETU HRVATSKIH MALIH VOKALNIH SASTAVA

Izvedbe malih vokalnih sastava moraju biti u suglasnosti s PRAVILIMA 20. SUSRETA HRVATSKIH MALIH VOKALNIH SASTAVA koje dostavljamo u privitku.

Prijava za sudjelovanje na Smotri malih vokalnih sastava Sisačko-moslavačke županije vrši se putem PRIJAVNICE (obrazac u privitku) koja se popunjena mora dostaviti na e-mail adresu Zajednice zajednica.kultura@smz.hr najkasnije do 5.5.2023. godine. Uz prijavnicu molimo da nam dostavite i kratku biografiju vokalnog sastava.

 

Dokumenti:

Pravila 20. Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava
POZIV NA Smotru malih vokalnih sastava Sisačko-moslavačke županije 2023
Prijavnica za županijsku smotru malih vokalnih sastava SMŽ

 

PREDSJEDNICA
Ivanka Roksandić