RADIONICA FOLKLORA

–  održati će se 22. listopada 2022. godine u Domu INA Rafinerije nafte SisakUl. Ante Kovačića 1, Sisak, s početkom u 10,00 sati.

Voditelj radionice je Krunoslav Šokac, prof., Umjetnički voditelj Ansambla LADO.

Na radionici će se obrađivati tematika scenskog izvođenja plesova i pjesama s našeg područja  (Posavina, Pokuplje, Moslavina, Banovina, Zapadna Slavonija, Turopolje, ali i drugi krajevi); plesni koraci, priprema plesova za scensko izvođenje, ponašanje na sceni.

Mole se KUD-ovi, folklorni ansambli, i druge članice Zajednice zainteresirane za pohađanje Radionice folklora da na e-mail Zajednice zajednica.kultura@smz.hr najkasnije do 17. listopada 2022. dostave Prijavnicu na Radionicu folklora koju dostavljamo u privitku ovog poziva a koja je dostupna  i na mrežnoj stranici Zajednice  www.zkuu-smz.hr

U slučaju prijave prekomjernog broja osoba zainteresiranih za pohađanje radionica, Zajednica kao organizator zadržava pravo da broj osoba polaznika radionica smanji do odgovarajućeg broja polaznika o čemu će sve udruge članice  koje su dostavile prijavnicu biti obaviještene.

Dokumenti
PRIJAVNICA NA RADIONICU FOLKLORA