Čestitka za 15 godina Poprock škole Sisak

Turizam u ruralnom prostoru ima sve važniju razvojnu ulogu, sve je i više različitih kvalitetnih turističkih proizvoda. To potvrđuje i ovogodišnjih više od 150 nominiranih turističkih djelatnika i organizacija iz raznih segmenata za nagradu Suncokret ruralnog turizma.
. Ovogodišnji  laureati prije svega su vrhunski domaćini, zaljubljenici u svoj kraj, vizionari i što je najvažnije, iznimno hrabri i spremni na sve izazove.  Naći se samo među nominiranima, „čarobnjacima“ ruralne turističke ponude, veliki je uspijeh, a dodjela nagrade „Brončani suncokret“ za Međunarodni blues kamp Poprock škole zvuči kao naučna fantastika. Ali, to je dokaz da ipak postoji nada i za nas glazbene zaljubljenike i entuzijaste koji se trudimo dati nešto novo i originalno, i zašto ne reći urbano u turističkoj ponudi naših krajeva..

Veliko priznanje: Suncokret ruralnog turizma za Međunarodni Blues Kamp

Poprock škola i Međunarodni blues kamp definitivno se nametnula kao kulturni brend Gradova i Općina  u kojima radimo. ( Sisak, Kutina, Popovača, Čazma, Petrinja, Ivanić Grad na koncu naš rad  prepoznat je na prostoru  cijele Republike Hrvatske, Europe i Amerike.  Proglašeni smo najboljim i jedinstvenim Blues kampom u Europi. Svakako da ovakvim pristupom  stvaramo dodanu vrijednost, stvorili smo novu turističku ponudu.  Spojili smo  ekološki, seoski i gospodarstveni turizam sa  bluesom.

Jedan od glavnih ciljeva   našeg  projekta je animacija, druženje  i usavršavanje mladih glazbenika. Odnosno da se  blues kamp Lonjsko polje u budućnosti profilira  kao centar za glazbenu edukaciju i druženje mladih iz cijele Europe i Svijeta.

Za naš rad osim  velikog broja priznanja i pohvala u sredinama u kojima radimo ovo je do sada najveće  domaće priznanje.  Prošle godine   u Americi smo dobili prestižnu međunarodnu  nagradu u kategoriji  bluesa.

„Keeping the blues alive“.

Pa i ovom prigodom pozivam mlade ljude da se upišu u neku od radionica Poprock škole. Upisi su u tijeku.

poprockskols@gmail.com