Akcija prikupljanja pomoći članovima različitih pjevačkih i plesnih skupina Sisačko moslavačke županije koji su stradali u potresima 28. i 29.12.2020.

Program akcije:

  • Razlog ove akcije je pomoć brojnim članovima različitih pjevačkih i plesnih skupina Sisačko moslavačke županije koji su stradali u potresima 28. i 29.12.2020.
  • Prikupljaju se obiteljski paketi koji mogu sadržavati sve što je potrebno za kućanstvo, a što nije lako pokvarljivo, na kraju će biti dodan i popis potrepština. Paketi mogu sadržavati po jedan od odabranih potrepština (tko koliko može izdvojiti) tako da svaki bude namijenjen jednom kućanstvu. Molim Vas da budu paketi upakirani.
  • Donacije molim da skupljate unutar društva te nakon što sakupite kontaktirate: Lidija Bubalo, e-mail: lida.bubalo@gmail.com, tel: 098766707. Ili Slađana Berend +385915986988.
  • Za mjesta koja su udaljena više od 50km molimo Vas da osigurate prijevoz do Siska od kuda će se dalje dijeliti prema društvima.
  • Samu akcija bi,  nakon epidemioloških mjera te dovođenja stanja u županiji u normalu, razvila u projekt koncerta gdje bi se okupila društva koja su sudjelovala te na taj način pjesmom podržala članove društva iz SMŽ.
  • Savjetujem da u svakom paketu bude poruka podrške te da na kutiji molimo Vas stavite popis što sadržava paket.
  • Donacije će dijeliti predstavnice VA Lipe kako budu pristizale, a u suradnji sa predsjednicima Društava SMŽ-a.

 

Hvala Vam unaprijed!!
Lidija Bubalo

 

Popis potrepština:

Kava
Kaladont
Keksi
Domestos
Vlažne dječje maramice
Paštete
Mesni narezak
Konzerve gotove hrane
Šampon
Sapun za ruke
Gel za tušranje
Britvica
Gel za brijanje
Baterije
Upaljači
Prašak za rublje
Omekšivač
Spužve za suđe
Deterdžent za suđe
Ženski ulošci
Tijesto
Dezodorans