Poziv na online seminar Tradicijska baština Vukovarsko-srijemske županije, 21. – 22. 5. 2021.

Nakon uspješno realiziranog online programa s bračnim parom Tadin na temu „Tradicijski plesovi Dalmacije“, Hrvatski sabor kulture u suradnji sa ZAKUD-om Vukovarsko-srijemske županije organizira novi online edukativni program u području folklora.

Ciklus nastavljamo folklornim seminarom „Tradicijska baština Vukovarsko-srijemske županije“. Online seminar namijenjen je folklornim voditeljima, koreografima i onima koji to žele postati.

Realizacija online seminara „Tradicijska baština Vukovarsko-srijemske županije“ podijeljena je u 3 dijela (21. – 22. 5. 2021.).

Online seminar započinje u petak, 21. 5. 2021. u 18.00 sati, a sljedeći dan, 22. 5. 2021. započinje u 10.00 sati i nastavlja se istoga dana u 16.00 sati.

Uključuje teorijski i praktični dio kroz koje će sudionike voditi mr. sc. Ljubica Gligorević, Tomislav Livaja mag. art. i moderatorica online seminara Valentina Dačnik, stručna suradnica HSK-a.

Sudionici online seminar prate uživo putem ZOOM aplikacije, a program obuhvaća predavanje voditelja, video snimke i prezentaciju, samostalan rad svakog polaznika, analizu te konzultacije – pitanja i odgovori.

Prijave se primaju do 19. 5. 2021., a sve detalje možete pronaći u dopisu u privitku. Online seminar je otvoren za sve stoga molimo da proslijedite informaciju.

Unaprijed zahvaljujemo.

Dokument:
POZIV NA FOLKLORNI ONLINE SEMINAR VSŽ

Srdačan pozdrav,

Valentina Dačnik, prof.
stručna suradnica za plesnu kulturu