Održana redovna godišnja skupština Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije

Foto: Skupština ZKUU-SMŽ, 2022. godina

Redovna skupština Zajednice održana je 14. studenog 2022. godine. Na Skupštinu su se odazvale 42. udruge članice od njih ukupno 75 koliko ih Zajednica trenutno ima. Skupštinom je predsjedavala Predsjednica Zajednice Ivanka Roksandić, a kao gošće Skupštini su nazočile predstavnice Sisačko-moslavačke županije; Robertina Štajdohar, Pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo, Vlasta Mesić, Viša savjetnica za odnose s javnošću i Ivona Nemeth Novak, Viša savjetnica za razvoj civilnog društva i nacionalne manjine.

Skupštini se ispred Sisačko-moslavačke županije obratila Pročelnica Robertina Štajdohar koja je pohvalila rad Zajednice na polju kulture i umjetnosti čiji su glavni nositelji amaterske udruge koje Zajednica okuplja, te je izrazila volju i spremnost Županije da u sljedećoj godini financijski još jače podupre rad Zajednice.

Skupština je jednoglasno usvojila: Izvješće o radu za 2021. godinu, Financijsko izvješće za 2021. godinu, Plan rada za 2022. godinu, Financijski plan za 2022. godinu, Plan rada za 2023. godinu, Financijski plan za 2023. godinu i Izmjene i dopune Statuta Zajednice kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije od 27. veljače 2017. U ime Nadzornog odbora Izvješće o financijskom i upravnom poslovanju Zajednice u 2021. godini podnio je predsjednik tog tijela Tomislav Komes, čime je potvrđena pravilnost upravnog i financijskog poslovanju Zajednice u 2021. godini.