40. SUSRET HRVATSKIH ZAVIČAJNIH KNJIŽEVNIKA

Zavičajni književnici i ove se godine susreću u virtualnom okruženju na jubilarnom 40. Susretu hrvatskih zavičajnih književnika koji će, sukladno ograničenju okupljanja i propisanim nužnim epidemiološkim mjerama, biti održan 19. lipnja 2021. s početkom u 17 sati putem mrežne platforme ZOOM, uz prijenos uživo na Facebooku Hrvatskog sabora kulture.

Jubilarno 40. izdanje realiziramo u Godini čitanja uz materijalnu potporu Ministarstva kulture i medija RH i pozivamo Vas da nam se pridružite u online svijetu stihova, kratkih priča i dramskih situacija hrvatskih zavičajnih književnika odabranih putem književnog natječaja HSK-a 2021.

Očekuje nas BOGAT i INTERAKTIVAN PROGRAM uz:

  • audio i video uključivanje članova Povjerenstva (glumica, redateljica i teatrologinja dr. sc. Dubravka Crnojević-Carić te književnici Ivan Babić i Miroslav Mićanović) s osvrtima na natječaj i rezultate književnog natječaja 2021.
  • proglašenje dobitnika plaketa, pohvalnica i priznanja
  • audio i video uključivanje odabranih autora (dobitnika plaketa, pohvalnica i priznanja) s interpretacijama odabranih radova, a pridružit će nam se i poznati hrvatski glumac Robert Kurbaša koji će svojim interpretacijama dati posebnu čar poeziji, prozi i drami zavičajnih književnika.

Pridružite nam se ONLINE putem ZOOM-a ili Facebooka HSK-a u subotu, 19. 6. od 17 h.

(*Za praćenje programa putem ZOOM platforme, potrebna je prethodna registracija putem poveznice https://bit.ly/2S34PNI)